Wales Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Wales

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Wales med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Wales ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Wales ferger opererer fra 3 ferge porter - Fishguard, Holyhead og Pembroke. Du kan bestille en ferge til Wales fra Irland bruker 3 fergeruter - Dublin til Holyhead, Rosslare til Fishguard og Rosslare til Pembroke.

Wales Fergeselskaper

Ferger til Wales drives av 2 Fergeselskaper - Irish Ferries og Stena Line. Fordi det er 2 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Irish Ferries og Stena Line tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Wales blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
NOK3,230
  • Bestilt: Monday, September 21, 2020
  • Reis: Friday, October 2, 2020 - Wednesday, October 7, 2020
  • Bil + 1
Rosslare - Pembroke
(Irish Ferries)
NOK4,209
  • Bestilt: Sunday, August 30, 2020
  • Reis: Thursday, November 5, 2020 - Thursday, November 19, 2020
  • Bil + 2