Virtu Ferries

Virtu Ferries
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Virtu Ferries ferge med AFerry. Virtu Ferries tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Malta og Sicilia. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Virtu Ferries, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Virtu Ferries ruter til og fra Catania, Pozzallo og Valletta. Vil vi også sammenligne Virtu Ferries med Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Virtu Ferries priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 60 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 90 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
2
Korteste kryssing:
Pozzallo - Valletta
1 t 45 min
Mest populære rute:

Spesialtilbud

Virtu Ferries Ruter

  • Sammenlign og bestill Virtu Ferries billetter til Pozzallo, Valletta og Catania med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Virtu Ferries billetter til Pozzallo, Valletta og Catania med AFerry!