USA Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til USA

 • Ferger fra Canada til USA

 • Ferger fra De forente stater til USA

  • Boston - Provincetown
   Boston Harbour Cruises driver fergeoverganger på ruten Boston - Provincetown
   2 kryssinger daglig
   Få pris
  • Boston - Salem
   Boston Harbour Cruises driver fergeoverganger på ruten Boston - Salem
   4 kryssinger daglig
   Få pris
  • Provincetown - Boston
   Boston Harbour Cruises driver fergeoverganger på ruten Provincetown - Boston
   2 kryssinger daglig
   Få pris
  • Salem - Boston
   Boston Harbour Cruises driver fergeoverganger på ruten Salem - Boston
   4 kryssinger daglig
   Få pris

Bestill en ferge til USA, eller til og med rundt USA, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på USA ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. USA ferger opererer fra 2 ferge porter - Bimini og Seattle. Du kan bestille en ferge til USA fra 2 regioner / land - Bahamas og Canada. Det er 1 fergeruter til USA - Victoria til Seattle. Det er også en innenriks rute innenfor USA kobler Miami og Bimini.

USA Fergeselskaper

Ferger til, og i USA drives av 2 Fergeselskaper - Clipper Vacations og FRS Caribbean. Fordi det er 2 fergeforetak og 2 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Clipper Vacations og FRS Caribbean tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i USA blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud