Uruguay Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Uruguay med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Uruguay ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Uruguay ferger opererer fra 3 ferge porter - Colonia, Montevideo og Punta del Este. Du kan bestille en ferge til Uruguay fra Argentina bruker 3 fergeruter - Buenos Aires til Colonia, Buenos Aires til Montevideo og Buenos Aires til Punta del Este.

Uruguay Fergeselskaper

Ferger til Uruguay drives av Colonia Express. Vi vil sammenligne alle resultater for Colonia Express for å hjelpe deg med å få den beste prisen til den beste tiden for å passe dine planer. Colonia Express tilbyr uslåelig service, og du vil føle at du er på ferie, øyeblikket du går ombord. Å reise til Uruguay blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.