Umag Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en ferge til Umag med AFerry. Ferger til Umag, i Kroatia, er tilgjengelige fra Italia. Du kan ta en ferge til Umag fra Venezia.

Umag Fergeselskaper

Ferger til og fra Umag drives av Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Umag, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Umag, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Umag ferger med Atlas Kompas og Venezia er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Umag blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Umag med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Umag.

Umag er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Umag Ferjer
  • Umag Ferjer
  • Umag Ferjer

Umag Kart

Se kart

Havneadresse

Atlas Kompas

Umag Ferry Port, Setaliste Vladimira Gortana, 52470 Umag, Croatia

Commodore Cruises

52470, Umag, Croatia

Venezia

, 52 470, Croatia