Tyrkia Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Tyrkia med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Tyrkia ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Tyrkia ferger opererer fra 3 ferge porter - Bodrum, Fethiye og Kusadasi. Du kan bestille en ferge til Tyrkia fra 3 regioner / land - Dodekanesene, Hellas og Nordlige egeiske øyer. Det er 4 fergeruter til Tyrkia - Kos til Bodrum, Pythagorio til Kusadasi, Rhodes til Fethiye og Vathy til Kusadasi.

Tyrkia Fergeselskaper

Ferger til Tyrkia drives av 2 Fergeselskaper - Dodecanese Flying Dolphins og Meander Travel. Fordi det er 2 fergeforetak og 4 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Dodecanese Flying Dolphins og Meander Travel tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Tyrkia blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.