Turku Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Turku Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Turku med AFerry. Ferger til Turku, i Finland, er tilgjengelige fra Åland og Sverige. Du kan ta en ferge til Turku fra Langnas, Mariehamn og Stockholm.

Turku Fergeselskaper

Ferger til og fra Turku drives av Tallink Silja og Viking Line. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Turku, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Turku, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Turku ferger med Tallink Silja og Viking Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Turku blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Turku med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Turku.

Turku er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Turku Ferjer
  • Turku Ferjer
  • Turku Ferjer

Turku Kart

Se kart

Havneadresse

Tallink Silja

Turku Ferry Port, Linnankatu 91, Turku, 20100, Finland

Viking Line

Viking Line terminal, 1. Linja, Linnansatama, FIN-20100, Finland