Tenerife Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Tenerife

Bestill en ferge til Tenerife med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Tenerife ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Tenerife ferger opererer fra 2 ferge porter - Los Cristianos og Santa Cruz de Tenerife. Du kan bestille en ferge til Tenerife fra 5 regioner / land - Gran Canaria, Kanariøyene, La Gomera, Lanzarote og Spania. Det er 11 fergeruter til Tenerife, gjelder også Agaete til Santa Cruz de Tenerife, Arrecife til Santa Cruz de Tenerife, Cadiz til Santa Cruz de Tenerife, Huelva til Santa Cruz de Tenerife og La Palma til Los Cristianos.

Tenerife Fergeselskaper

Ferger til Tenerife drives av 3 Fergeselskaper - Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi det er 3 fergeforetak og 11 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Fred Olsen, Naviera Armas og Trasmediterranea tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Tenerife blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Huelva - Santa Cruz de Tenerife
(Fred Olsen)
NOK2,604
  • Bestilt: Monday, June 22, 2020
  • Reis: Tuesday, August 25, 2020 (En vei)
  • 2 Voksne (Fotgjenger)