Stromboli Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Stromboli Ruter

Bestill en ferge til Stromboli med AFerry. Du kan bruke Stromboli til å ta ferger rundt De eoliske øyer og også til Italia og Sicilia. Innenriks tjenester i De eoliske øyer er tilgjengelige fra Stromboli til Lipari, Rinella og Vulcano mens ferger vekk fra De eoliske øyer seile til Milazzo og Napoli.

Stromboli Fergeselskaper

Ferger til og fra Stromboli drives av Liberty Lines, Siremar og SNAV. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Stromboli, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Stromboli, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Stromboli ferger med Liberty Lines, Siremar og SNAV er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Stromboli blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Stromboli med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Stromboli.

Stromboli er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Stromboli Ferjer
  • Stromboli Ferjer
  • Stromboli Ferjer

Stromboli Kart

Se kart

Havneadresse

SNAV

Molo Scari , I - 98050 Stromboli , Italy

Liberty Lines

, 98050 Stromboli ME, Italy