Stewart Island/Oban Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Stewart Island/Oban med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Stewart Island/Oban, slik at du kan nå New Zealand å vite at du har en god pris. Ferger til og fra Stewart Island/Oban drives av Stewart Island Ferry Services. Når du søker etter en ferge til Stewart Island/Oban, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Stewart Island/Oban ferger med Stewart Island Ferry Services er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Stewart Island/Oban blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Stewart Island/Oban med AFerry. Vi tilbyr en gratis søketjeneste der du kan billige ferger fra alle de fergeselskaper til Stewart Island/Oban.

Stewart Island/Oban er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Ferge til Stewart Island/Oban
  • Ferge til Stewart Island/Oban
  • Ferge til Stewart Island/Oban

Stewart Island/Oban Kart

Se kart

Havneadresse

Stewart Island Ferry Services

Stewart Island Ferry Terminal,, 9818, New Zealand