Sporadene øyene Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Sporadene øyene

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Sporadene øyene, eller til og med rundt Sporadene øyene, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Sporadene øyene ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Sporadene øyene ferger opererer fra 4 ferge porter - Alonissos, Glossa, Skiathos og Skopelos. Du kan bestille en ferge til Sporadene øyene fra Hellas bruker 7 fergeruter - Agios Konstantinos til Skiathos, Agios Konstantinos til Skopelos, Mantoudi til Alonissos, Volos til Alonissos, Volos til Glossa, Volos til Skiathos og Volos til Skopelos. Det er også 8 fergeruter innenfor Sporadene øyene, gjelder også Alonissos til Skiathos, Alonissos til Skopelos, Glossa til Skiathos, Skiathos til Alonissos og Skiathos til Glossa.

Sporadene øyene Fergeselskaper

Ferger til, og i Sporadene øyene drives av 2 Fergeselskaper - ANES Ferries og Hellenic Seaways. Fordi det er 2 fergeforetak og 15 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som ANES Ferries og Hellenic Seaways tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Sporadene øyene blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.