Split Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Split Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Split med AFerry. Ferger til Split, i Kroatia, er tilgjengelige fra Italia. Du kan ta en ferge til Split fra Ancona.

Split Fergeselskaper

Ferger til og fra Split drives av Jadrolinija og SNAV. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Split, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Split, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Split ferger med Jadrolinija og SNAV er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Split blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Split med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Split.

Split er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Split Ferjer
  • Split Ferjer
  • Split Ferjer

Split Kart

Se kart

Havneadresse

Jadrolinija

Ulica Gat Svetog Duje, 21000, Split, Croatia

SNAV

Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Spalato - Split, Croatia