Sør-Korea Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Sør-Korea, eller til og med rundt Sør-Korea, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Sør-Korea ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Sør-Korea ferger opererer fra 4 ferge porter - Busan, Donghae, Jeju og Yeosu. Du kan bestille en ferge til Sør-Korea fra 2 regioner / land - Japan og Russland. Det er 6 fergeruter til Sør-Korea, gjelder også Fukuoka til Busan, Hitakatsu til Busan, Izuhara til Busan, Osaka til Busan og Sakaiminato til Donghae. Det er også 2 fergeruter innenfor Sør-Korea - Jeju til Yeosu og Yeosu til Jeju.

Sør-Korea Fergeselskaper

Ferger til, og i Sør-Korea drives av 6 Fergeselskaper - Camellia Line, DBS Cruise Ferry, Hanil Express, JR Kyushu Beetle Ferry, Kobee og Panstar Cruise Line. Fordi det er 6 fergeforetak og 8 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Camellia Line, DBS Cruise Ferry og Hanil Express tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Sør-Korea blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.