Skottland Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Skottland

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Skottland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Skottland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Skottland ferger opererer fra 4 ferge porter - Aberdeen, Cairnryan, Gills Bay og Scrabster. Du kan bestille en ferge til Skottland fra 3 regioner / land - Nord-Irland, Orkney og Shetland. Det er 6 fergeruter til Skottland, gjelder også Belfast til Cairnryan, Kirkwall til Aberdeen, Larne til Cairnryan, Lerwick til Aberdeen og St Margarets Hope til Gills Bay.

Skottland Fergeselskaper

Ferger til Skottland drives av 4 Fergeselskaper - NorthLink, P&O Ferries, Pentland Ferries og Stena Line. Fordi det er 4 fergeforetak og 6 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som NorthLink, P&O Ferries og Pentland Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Skottland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.