Sikinos Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Sikinos Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Sikinos med AFerry. Du kan bruke Sikinos til å ta ferger rundt Kykladene og også til Hellas. Innenriks tjenester i Kykladene er tilgjengelige fra Sikinos til Folegandros, Ios og Santorini Thira mens ferger vekk fra Kykladene seile til Piraeus.

Sikinos Fergeselskaper

Ferger til og fra Sikinos drives av Hellenic Seaways og Zante Ferries. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Sikinos, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Sikinos, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Sikinos ferger med Hellenic Seaways og Zante Ferries er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Sikinos blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Sikinos med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Sikinos.

Sikinos er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Sikinos Ferjer
  • Sikinos Ferjer
  • Sikinos Ferjer

Sikinos Kart

Se kart

Havneadresse

Aegean Speed Lines

Limani Sikinou, 84010, Greece

Hellenic Seaways

Limani Sikinou, 84010, Greece

Sea Jets

Limani Sikinou, 84010, Greece

Zante Ferries

Limani Sikinou, 84010, Greece