Shetland Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Shetland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Shetland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Alle Shetland ferger opererer fra en fergehavn, Lerwick. Du kan bestille en ferge til Shetland fra 2 regioner / land - Orkney og Skottland. Det er 2 fergeruter til Shetland - Aberdeen til Lerwick og Kirkwall til Lerwick.

Shetland Fergeselskaper

Ferger til Shetland drives av NorthLink. Vi vil sammenligne alle resultater for NorthLink for å hjelpe deg med å få den beste prisen til den beste tiden for å passe dine planer. NorthLink tilbyr uslåelig service, og du vil føle at du er på ferie, øyeblikket du går ombord. Å reise til Shetland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.