Saronic Ferries

Saronic Ferries
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Saronic Ferries ferge med AFerry. Saronic Ferries tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i De saroniske øyene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Saronic Ferries, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Saronic Ferries ruter til og fra Agistri, Egina og Poros. Vil vi også sammenligne Saronic Ferries med ANES Ferries og Hellenic Seaways for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Saronic Ferries priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 30 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 60 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

Spesialtilbud

Saronic Ferries Ruter

  Saronic Ferries Havner

  De saroniske øyene

  • Poros

   Port Address: Akti Kalomoiras
   18020 Poros, Saronic Islands
   Greece

   Poros Havn

  Hellas

  • Sammenlign og bestill Saronic Ferries billetter til Poros, Egina og Agistri med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Saronic Ferries billetter til Poros, Egina og Agistri med AFerry!