Sardinia Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Sardinia

Bestill en ferge til Sardinia, eller til og med rundt Sardinia, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Sardinia ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Sardinia ferger opererer fra 6 ferge porter - Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia, Porto Torres og Santa Teresa di Gallura. Du kan bestille en ferge til Sardinia fra 5 regioner / land - Frankrike, Italia, Korsika, Sicilia og Spania. Det er 22 fergeruter til Sardinia, gjelder også Ajaccio til Porto Torres, Barcelona til Porto Torres, Bonifacio til Santa Teresa di Gallura, Civitavecchia til Arbatax og Civitavecchia til Cagliari. Det er også en innenriks rute innenfor Sardinia kobler Arbatax og Cagliari.

Sardinia Fergeselskaper

Ferger til, og i Sardinia drives av 7 Fergeselskaper - Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, La Meridionale, Moby Lines og Tirrenia di Navigazione. Fordi det er 7 fergeforetak og 23 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og Grandi Navi Veloci tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Sardinia blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Livorno - Olbia
(Moby Lines)
NOK3,489
  • Bestilt: Tuesday, June 23, 2020
  • Reis: Wednesday, August 5, 2020 - Monday, August 10, 2020
  • Bil + 2
Livorno - Olbia
(Grimaldi Lines)
NOK3,382
  • Bestilt: Tuesday, July 7, 2020
  • Reis: Thursday, August 6, 2020 - Thursday, August 20, 2020
  • Bil + 2
Livorno - Golfo Aranci
(Corsica-Sardinia Ferries)
NOK2,086
  • Bestilt: Tuesday, June 30, 2020
  • Reis: Friday, July 24, 2020 - Sunday, August 9, 2020
  • Bil + 2