Salina Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Salina Ruter

Bestill en ferge til Salina med AFerry. Du kan bruke Salina til å ta ferger rundt De eoliske øyer og også til Italia og Sicilia. Innenriks tjenester i De eoliske øyer er tilgjengelige fra Salina til Panarea mens ferger vekk fra De eoliske øyer seile til Milazzo og Napoli.

Salina Fergeselskaper

Ferger til og fra Salina drives av Liberty Lines og SNAV. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Salina, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Salina, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Salina ferger med Liberty Lines og SNAV er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Salina blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Salina med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Salina.

Salina er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Salina Ferjer
  • Salina Ferjer
  • Salina Ferjer

Salina Kart

Se kart

Havneadresse

SNAV

Lungomare Giuffrè - Molo 1, I - 98050 Santa Marina Salina, Italy

Liberty Lines

MOLO D'IMBARCO ALISCAFI , 98050 Santa Marina Salina ME , Italy