Rovinj Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Rovinj med AFerry. Ferger til Rovinj, i Kroatia, er tilgjengelige fra Italia. Du kan ta en ferge til Rovinj fra Venezia.

Rovinj Fergeselskaper

Ferger til og fra Rovinj drives av Atlas Kompas og Venezia. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Rovinj, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Rovinj, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Rovinj ferger med Atlas Kompas og Venezia er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Rovinj blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Rovinj med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Rovinj.

Rovinj er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Rovinj Ferjer
  • Rovinj Ferjer
  • Rovinj Ferjer

Rovinj Kart

Se kart

Havneadresse

Venezia

Valdibora Parking, Ulica Giordana Paliage, 52210, Croatia