Red Star Ferries

Red Star Ferries
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Red Star Ferries ferge med AFerry. Red Star Ferries tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Albania, De joniske øyer og Italia. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Red Star Ferries, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Red Star Ferries ruter til og fra Brindisi, Sami, Saranda, Vlore og Zante. Vil vi også sammenligne Red Star Ferries med 12 alternative fergeselskaper for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer - gjelder også Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast og Blue Star Ferries.

Se nedenfor for siste Red Star Ferries priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Alle passasjerene skal befinne seg i ombordstigningsområdet ved skipet tre (3) timer før avreise. Ingen passasjerer som ikke er kommet tidsnok til utfarten har rett til refusjon av billetten som er betalt.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

Spesialtilbud

Red Star Ferries Ruter

    • Sammenlign og bestill Red Star Ferries billetter til Sami, Vlore, Zante og mer med AFerry!
    • Sammenlign og bestill Red Star Ferries billetter til Sami, Vlore, Zante og mer med AFerry!