Portoferraio Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Portoferraio Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Portoferraio med AFerry. Ferger til Portoferraio, i Elba, er tilgjengelige fra Italia og Korsika. Du kan ta en ferge til Portoferraio fra Bastia og Piombino.

Portoferraio Fergeselskaper

Ferger til og fra Portoferraio drives av Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Portoferraio, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Portoferraio, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Portoferraio ferger med Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines og Toremar er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Portoferraio blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Portoferraio med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Portoferraio.

Portoferraio er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Portoferraio Ferjer
  • Portoferraio Ferjer
  • Portoferraio Ferjer

Portoferraio Kart

Se kart

Havneadresse

Corsica-Sardinia Ferries

Stazione Marittima, 57037 Portoferraio, Elba

Moby Lines

Viale Ninci, I - 57037, Portoferraio, Elba

Toremar

Calata Italia 42, 57037 Portoferraio, Elba