Oslo Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Oslo Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Oslo med AFerry. Ferger til Oslo, i Norge, er tilgjengelige fra Danmark og Tyskland. Du kan ta en ferge til Oslo fra Frederikshavn, Kiel og København.

Oslo Fergeselskaper

Ferger til og fra Oslo drives av Color Line, DFDS og Stena Line. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Oslo, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Oslo, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Oslo ferger med Color Line, DFDS og Stena Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Oslo blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Oslo med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Oslo.

Oslo er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Oslo Ferjer
  • Oslo Ferjer
  • Oslo Ferjer

Oslo Kart

Se kart

Havneadresse

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway