Osaka Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Osaka Ruter

Bestill en ferge til Osaka med AFerry. Du kan bruke Osaka til å ta ferger rundt Japan og også til Sør-Korea. Innenriks tjenester i Japan er tilgjengelige fra Osaka til Beppu mens ferger vekk fra Japan seile til Busan.

Osaka Fergeselskaper

Ferger til og fra Osaka drives av Panstar Cruise Line og Sunflower Ferry. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Osaka, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Osaka, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Osaka ferger med Panstar Cruise Line og Sunflower Ferry er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Osaka blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Osaka med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Osaka.

Osaka er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Osaka Ferjer
  • Osaka Ferjer
  • Osaka Ferjer

Osaka Kart

Se kart

Havneadresse

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan