Orkney Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Orkney

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Orkney med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Orkney ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Orkney ferger opererer fra 3 ferge porter - Kirkwall, St Margarets Hope og Stromness. Du kan bestille en ferge til Orkney fra 2 regioner / land - Shetland og Skottland. Det er 4 fergeruter til Orkney - Aberdeen til Kirkwall, Gills Bay til St Margarets Hope, Lerwick til Kirkwall og Scrabster til Stromness.

Orkney Fergeselskaper

Ferger til Orkney drives av 2 Fergeselskaper - NorthLink og Pentland Ferries. Fordi det er 2 fergeforetak og 4 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som NorthLink og Pentland Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Orkney blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.