Oresundbron

Oresundbron
Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Oresundbron ferge med AFerry. Oresundbron tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Danmark og Sverige. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Oresundbron, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Oresundbron ruter til og fra København og Malmö. Vil vi også sammenligne Oresundbron med Scandlines Helsingor Helsingborg, Scandlines og Stena Line for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Oresundbron priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Vennligst ha ditt referansenummer (8 siffer) klart når du kommer til tollboden. For bemannede gater ber vi deg å oppgi ditt åttesifrede nummer til tolleren, og for kredittkort-gater, ber vi deg bruke tastaturet for å taste inn ditt åttesifrede nummer.

Ruter:
2
Korteste kryssing:
Copenhagen - Malmo
10 min
Mest populære rute:

Oresundbron Ruter

Spesialtilbud

  • Sammenlign og bestill Oresundbron billetter til Kobenhavn og Malmö med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Oresundbron billetter til Kobenhavn og Malmö med AFerry!

video

Oresundbron YouTube video