Nord-Irland Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Nord-Irland

Bestill en ferge til Nord-Irland med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Nord-Irland ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Nord-Irland ferger opererer fra 2 ferge porter - Belfast og Larne. Du kan bestille en ferge til Nord-Irland fra 3 regioner / land - England, Man og Skottland. Det er 4 fergeruter til Nord-Irland - Cairnryan til Belfast, Cairnryan til Larne, Douglas til Belfast og Liverpool Birkenhead til Belfast.

Nord-Irland Fergeselskaper

Ferger til Nord-Irland drives av 3 Fergeselskaper - Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries og Stena Line. Fordi det er 3 fergeforetak og 4 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries og Stena Line tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Nord-Irland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
NOK4,982
  • Bestilt: Monday, August 3, 2020
  • Reis: Sunday, August 9, 2020 - Wednesday, August 12, 2020
  • Bil + 2