New Zealand Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til New Zealand

Spesialtilbud

Bestill New Zealand ferger med AFerry. AFerry har alltid billige priser på New Zealand ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. New Zealand ferger opererer fra 3 ferge porter - Picton, Stewart Island/Oban og Wellington. Det er 3 fergeruter innenfor New Zealand - Bluff til Oban, Picton til Wellington og Wellington til Picton.

New Zealand Fergeselskaper

Ferger innenfor New Zealand drives av 3 Fergeselskaper - Bluebridge, Interislander og Stewart Island Ferry Services. Fordi det er 3 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Bluebridge, Interislander og Stewart Island Ferry Services tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise i New Zealand blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.