Messina Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Messina med AFerry. Ferger til Messina, i Sicilia, er tilgjengelige fra De eoliske øyer og Italia. Du kan ta en ferge til Messina fra Salerno, Villa San Giovanni og Vulcano.

Messina Fergeselskaper

Ferger til og fra Messina drives av Caronte & Tourist og Liberty Lines. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Messina, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Messina, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Messina ferger med Caronte & Tourist og Liberty Lines er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Messina blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Messina med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Messina.

Messina er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Messina Ferjer
  • Messina Ferjer
  • Messina Ferjer

Messina Kart

Se kart

Havneadresse

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy