Manche Iles Express

Manche Iles Express
Kart

Hent pristilbud

Spesialtilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Manche Iles Express ferge med AFerry. Manche Iles Express tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Frankrike og Kanaløyene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Manche Iles Express, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Manche Iles Express ruter til og fra Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier og Sark. Vil vi også sammenligne Manche Iles Express med Condor Ferries for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Manche Iles Express priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Passasjerer må sjekke inn for å gå ombord minst 1 time før avreise. Enhver passasjer, inkludert passasjerer som har billetter, som ankommer innsjekking mindre enn 30 minutter før avreise, kan nektes ombordstigning og vil ikke ha noe tiltak mot MANCHE ILES EXPRESS. Passasjerer som blir nektet ombordstigning på grunn av sen ankomst for innsjekking, vil fortsatt være ansvarlige for prisen for billetten. Ved bestilling vil du motta en bekreftelse på nytt som inkluderer et Manche Iles Express referansenummer. Vennligst ha dette med deg for avgangs- og ankomstprosedyrer, da uten Manche Iles Express-referansen vil du ikke få lov til å reise.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

Manche Iles Express Ruter

    • Sammenlign og bestill Manche Iles Express billetter til Carteret, Alderney, Guernsey og mer med AFerry!
    • Sammenlign og bestill Manche Iles Express billetter til Carteret, Alderney, Guernsey og mer med AFerry!

    video

    Manche Iles Express YouTube video