Malta Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Malta

Bestill en ferge til Malta med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Malta ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Alle Malta ferger opererer fra en fergehavn, Valletta. Du kan bestille en ferge til Malta fra 2 regioner / land - Italia og Sicilia. Det er 3 fergeruter til Malta - Catania til Valletta, Pozzallo til Valletta og Salerno til Valletta.

Malta Fergeselskaper

Ferger til Malta drives av 3 Fergeselskaper - Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione og Virtu Ferries. Fordi det er 3 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione og Virtu Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Malta blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud