Malmo Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Malmö Ruter

Bestill en ferge til Malmö med AFerry. Ferger til Malmö, i Sverige, er tilgjengelige fra Danmark og Tyskland. Du kan ta en ferge til Malmö fra København og Travemunde.

Malmö Fergeselskaper

Ferger til og fra Malmö drives av Finnlines og Oresundbron. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Malmö, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Malmö, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Malmö ferger med Finnlines og Oresundbron er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Malmö blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Malmö med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Malmö.

Malmö er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Malmo Ferjer
  • Malmo Ferjer
  • Malmo Ferjer

Malmö Kart

Se kart

Havneadresse

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden