Litauen Ferge

Kart

Hent pristilbud

Spesialtilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Litauen

Bestill en ferge til Litauen med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Litauen ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Alle Litauen ferger opererer fra en fergehavn, Klaipeda. Du kan bestille en ferge til Litauen fra 2 regioner / land - Sverige og Tyskland. Det er 3 fergeruter til Litauen - Karlshamn til Klaipeda, Kiel til Klaipeda og Trelleborg til Klaipeda.

Litauen Fergeselskaper

Ferger til Litauen drives av 2 Fergeselskaper - DFDS og TT-Line. Fordi det er 2 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som DFDS og TT-Line tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Litauen blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Karlshamn - Klaipeda
(DFDS LISCO)
NOK2,559
  • Bestilt: Tuesday, September 1, 2020
  • Reis: Monday, December 7, 2020 (En vei)
  • Bil + 2