Levante Ferries

Levante Ferries
Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Levante Ferries ferge med AFerry. Levante Ferries tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i De joniske øyer og Hellas. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Levante Ferries, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Levante Ferries ruter til og fra Kefalonia/Poros, Killini og Zante. Vil vi også sammenligne Levante Ferries med Kefalonian Lines for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Levante Ferries priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 30 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 60 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
4
Korteste kryssing:
Killini - Zante
1 t 15 min
Mest populære rute:

Levante Ferries Ruter

Spesialtilbud

  • Sammenlign og bestill Levante Ferries billetter til Kefalonia/Poros, Zante og Killini med AFerry!
  • Sammenlign og bestill Levante Ferries billetter til Kefalonia/Poros, Zante og Killini med AFerry!

video

Levante Ferries YouTube video