Latvia Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Latvia

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Latvia med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Latvia ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Latvia ferger opererer fra 3 ferge porter - Liepaja, Riga og Ventspils. Du kan bestille en ferge til Latvia fra 2 regioner / land - Sverige og Tyskland. Det er 3 fergeruter til Latvia - Nynäshamn til Ventspils, Stockholm til Riga og Travemunde til Liepaja.

Latvia Fergeselskaper

Ferger til Latvia drives av 2 Fergeselskaper - Stena Line og Tallink Silja. Fordi det er 2 fergeforetak og 3 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Stena Line og Tallink Silja tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Latvia blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Nynashamn - Ventspils
(Stena Line)
NOK1,137
  • Bestilt: Monday, September 14, 2020
  • Reis: Monday, October 5, 2020 (En vei)
  • Bil + 1