Lanzarote Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Lanzarote

Bestill en ferge til Lanzarote med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Lanzarote ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Lanzarote ferger opererer fra 3 ferge porter - Arrecife, Orzola og Playa Blanca. Du kan bestille en ferge til Lanzarote fra 3 regioner / land - Kanariøyene, Spania og Tenerife. Det er 7 fergeruter til Lanzarote, gjelder også Cadiz til Arrecife, Corralejo til Playa Blanca, Huelva til Arrecife, La Graciosa til Orzola og La Palma til Arrecife.

Lanzarote Fergeselskaper

Ferger til Lanzarote drives av 4 Fergeselskaper - Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi det er 4 fergeforetak og 7 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Lanzarote blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Corralejo - Playa Blanca
(Naviera Armas)
NOK1,255
  • Bestilt: Wednesday, July 1, 2020
  • Reis: Saturday, July 11, 2020 - Monday, July 13, 2020
  • Bil + 2