Langnas Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Langnas Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Langnas med AFerry. Ferger til Langnas, i Åland, er tilgjengelige fra Finland og Sverige. Du kan ta en ferge til Langnas fra Naantali, Stockholm og Turku.

Langnas Fergeselskaper

Ferger til og fra Langnas drives av Finnlines, Tallink Silja og Viking Line. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Langnas, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Langnas, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Langnas ferger med Finnlines, Tallink Silja og Viking Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Langnas blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Langnas med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Langnas.

Langnas er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Langnas Ferjer
  • Langnas Ferjer
  • Langnas Ferjer

Langnas Kart

Se kart

Havneadresse

Tallink Silja

Tallink Silja Line terminal Langnas, 22630 Lumparland, Finland

Viking Line

Viking Line terminal Langnas, Långnäsvägen 656, 22630 Lumparland, Aland Islands. Finland