La Gomera Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til La Gomera

Bestill en ferge til La Gomera, eller til og med rundt La Gomera, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på La Gomera ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. La Gomera ferger opererer fra 2 ferge porter - Playa Santiago og San Sebastian de La Gomera. Du kan bestille en ferge til La Gomera fra 2 regioner / land - Kanariøyene og Tenerife. Det er 3 fergeruter til La Gomera - La Palma til San Sebastian de La Gomera, Los Cristianos til San Sebastian de La Gomera og Valle Gran Rey til San Sebastian de La Gomera. Det er også 2 fergeruter innenfor La Gomera - Playa Santiago til San Sebastian de La Gomera og San Sebastian de La Gomera til Playa Santiago.

La Gomera Fergeselskaper

Ferger til, og i La Gomera drives av 2 Fergeselskaper - Fred Olsen og Naviera Armas. Fordi det er 2 fergeforetak og 5 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Fred Olsen og Naviera Armas tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i La Gomera blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud