Kreta Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Kreta

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Kreta med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Kreta ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Kreta ferger opererer fra 3 ferge porter - Chania, Heraklion og Rethymnon. Du kan bestille en ferge til Kreta fra 2 regioner / land - Hellas og Kykladene. Det er 10 fergeruter til Kreta, gjelder også Ios til Heraklion, Milos til Heraklion, Mykonos til Heraklion, Naxos til Heraklion og Paros til Heraklion.

Kreta Fergeselskaper

Ferger til Kreta drives av 6 Fergeselskaper - Aegeon Pelagos, ANEK Superfast, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines og Sea Jets. Fordi det er 6 fergeforetak og 10 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Aegeon Pelagos, ANEK Superfast og Golden Star Ferries tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Kreta blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.