Korsika Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Korsika

Bestill en ferge til Korsika med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Korsika ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Korsika ferger opererer fra 6 ferge porter - Ajaccio, Bastia, Bonifacio, Ile Rousse, Porto Vecchio og Propriano. Du kan bestille en ferge til Korsika fra 4 regioner / land - Elba, Frankrike, Italia og Sardinia. Det er 26 fergeruter til Korsika, gjelder også Genoa til Bastia, Golfo Aranci til Porto Vecchio, Livorno til Bastia, Livorno til Porto Vecchio og Marseille til Ajaccio.

Korsika Fergeselskaper

Ferger til Korsika drives av 4 Fergeselskaper - Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries, La Meridionale og Moby Lines. Fordi det er 4 fergeforetak og 26 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Corsica Linea, Corsica-Sardinia Ferries og La Meridionale tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Korsika blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Savona - Bastia
(Corsica-Sardinia Ferries)
NOK6,403
  • Bestilt: Monday, May 11, 2020
  • Reis: Thursday, September 24, 2020 - Saturday, October 3, 2020
  • Bil + 2