Killini Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Killini Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Killini med AFerry. Ferger til Killini, i Hellas, er tilgjengelige fra De joniske øyer og De saroniske øyene. Du kan ta en ferge til Killini fra Kefalonia/Poros og Zante.

Killini Fergeselskaper

Ferger til og fra Killini drives av Kefalonian Lines og Levante Ferries. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Killini, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Killini, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Killini ferger med Kefalonian Lines og Levante Ferries er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Killini blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Killini med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Killini.

Killini er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Killini Ferjer
  • Killini Ferjer
  • Killini Ferjer

Killini Kart

Se kart

Havneadresse

Kefalonian Lines

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Levante Ferries

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece