Kiel Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Kiel Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Kiel med AFerry. Ferger til Kiel, i Tyskland, er tilgjengelige fra Litauen, Norge og Sverige. Du kan ta en ferge til Kiel fra Göteborg, Klaipeda og Oslo.

Kiel Fergeselskaper

Ferger til og fra Kiel drives av Color Line, DFDS og Stena Line. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Kiel, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Kiel, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Kiel ferger med Color Line, DFDS og Stena Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Kiel blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Kiel med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Kiel.

Kiel er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

  • Kiel Ferjer
  • Kiel Ferjer
  • Kiel Ferjer

Kiel Kart

Se kart

Havneadresse

Color Line

Norwegenkai, Kiel-Gaarden, 24143, Germany

DFDS LISCO

Ostuferhafen 15, 24149 Kiel, Germany

Stena Line

Stena Line Scandinavia AB, Schwedenkai 1, D-24103, Germany