Kefalonian Lines

Kefalonian Lines
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Kefalonian Lines ferge med AFerry. Kefalonian Lines tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i De joniske øyer og Hellas. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Kefalonian Lines, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Kefalonian Lines ruter til og fra Kefalonia/Poros, Killini og Zante. Vil vi også sammenligne Kefalonian Lines med Levante Ferries for å hjelpe deg med å få best mulig avtale, og reise til beste tid for å passe dine planer.

Se nedenfor for siste Kefalonian Lines priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Innsjekking skjer minst 30 minutter før avreise for passasjerer uten bil, og 60 minutter før avreise for alle andre passasjerer.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

Spesialtilbud

Kefalonian Lines Ruter

    • Sammenlign og bestill Kefalonian Lines billetter til Kefalonia/Poros, Zante og Killini med AFerry!
    • Sammenlign og bestill Kefalonian Lines billetter til Kefalonia/Poros, Zante og Killini med AFerry!