Kefalonia/Poros Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Kefalonia/Poros Ruter

Bestill en ferge til Kefalonia/Poros med AFerry. Ferger til Kefalonia/Poros, i De joniske øyer, er tilgjengelige fra Hellas. Du kan ta en ferge til Kefalonia/Poros fra Killini.

Kefalonia/Poros Fergeselskaper

Ferger til og fra Kefalonia/Poros drives av Kefalonian Lines og Levante Ferries. Fordi 2 fergefirmaer opererer inn og ut av Kefalonia/Poros, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Kefalonia/Poros, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Kefalonia/Poros ferger med Kefalonian Lines og Levante Ferries er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Kefalonia/Poros blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Kefalonia/Poros med AFerry. Vi tilbyr en gratis søketjeneste der du kan billige ferger fra alle de fergeselskaper til Kefalonia/Poros.

Kefalonia/Poros er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Spesialtilbud

  • Ferge til Kefalonia/Poros
  • Ferge til Kefalonia/Poros
  • Ferge til Kefalonia/Poros

Kefalonia/Poros Kart

Se kart

Havneadresse

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece