Kapellskar Ferjer

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Kapellskar Ruter

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Kapellskar med AFerry. Ferger til Kapellskar, i Sverige, er tilgjengelige fra Åland, Estland og Finland. Du kan ta en ferge til Kapellskar fra Mariehamn, Naantali og Paldiski.

Kapellskar Fergeselskaper

Ferger til og fra Kapellskar drives av DFDS, Finnlines og Viking Line. Fordi 3 fergefirmaer opererer inn og ut av Kapellskar, kan sammenligning være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne den beste prisen til beste tid for deg. Når du søker etter en ferge til Kapellskar, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Kapellskar ferger med DFDS, Finnlines og Viking Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Kapellskar blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Kapellskar med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Kapellskar.

Kapellskar er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Naantali - Kapellskar
(Finnlines)
NOK3,204
  • Bestilt: Sunday, October 18, 2020
  • Reis: Saturday, October 24, 2020 (En vei)
  • Bil + 2
  • Kapellskar Ferjer
  • Kapellskar Ferjer
  • Kapellskar Ferjer

Kapellskar Kart

Se kart

Havneadresse

DFDS LISCO

Kapellskärs hamn, SE- 76 015 Gräddö, Sweden

Viking Line

Kapellskär E18, Norrtälje, 760 15 GRÄDDÖ, Sweden