Kanariøyene Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Kanariøyene

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Kanariøyene, eller til og med rundt Kanariøyene, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Kanariøyene ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Kanariøyene ferger opererer fra 8 ferge porter - Corralejo, La Graciosa, La Palma, Las Palmas de G.C., Morro Jable, Puerto del Rosario, Valle Gran Rey og Valverde. Du kan bestille en ferge til Kanariøyene fra 4 regioner / land - La Gomera, Lanzarote, Spania og Tenerife. Det er 16 fergeruter til Kanariøyene, gjelder også Arrecife til La Palma, Arrecife til Las Palmas de G.C., Cadiz til La Palma, Cadiz til Las Palmas de G.C. og Huelva til Las Palmas de G.C.. Det er også 7 fergeruter innenfor Kanariøyene, gjelder også La Palma til Las Palmas de G.C., La Palma til Puerto del Rosario, Las Palmas de G.C. til La Palma, Las Palmas de G.C. til Morro Jable og Las Palmas de G.C. til Puerto del Rosario.

Kanariøyene Fergeselskaper

Ferger til, og i Kanariøyene drives av 4 Fergeselskaper - Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero, Naviera Armas og Trasmediterranea. Fordi det er 4 fergeforetak og 23 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Kanariøyene blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.