Kanaløyene Ferge

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Kanaløyene

Bestill en ferge til Kanaløyene, eller til og med rundt Kanaløyene, med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Kanaløyene ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Kanaløyene ferger opererer fra 4 ferge porter - Alderney, Guernsey, Jersey St Helier og Sark. Du kan bestille en ferge til Kanaløyene fra 2 regioner / land - England og Frankrike. Det er 14 fergeruter til Kanaløyene, gjelder også Carteret til Sark, Carteret til St Helier, Carteret til St Peter Port, Dielette til Alderney og Dielette til St Peter Port. Det er også 7 fergeruter innenfor Kanaløyene, gjelder også Sark til St Helier, Sark til St Peter Port, St Helier til Sark, St Helier til St Peter Port og St Peter Port til Alderney.

Kanaløyene Fergeselskaper

Ferger til, og i Kanaløyene drives av 3 Fergeselskaper - Condor Ferries, Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express. Fordi det er 3 fergeforetak og 21 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som Condor Ferries, Isle of Sark Shipping og Manche Iles Express tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til, eller i Kanaløyene blir enkelt og problemfritt. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Spesialtilbud

Siste priser

Rute Pris Fare Details
St Malo - St Helier
(Condor Ferries)
NOK2,961
  • Bestilt: Tuesday, July 7, 2020
  • Reis: Friday, July 17, 2020 - Sunday, July 26, 2020
  • Bil + 2