Isle of Wight Ferge

Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Fergeruter til Isle of Wight

Spesialtilbud

Bestill en ferge til Isle of Wight med AFerry. AFerry har alltid billige priser på Isle of Wight ferger, slik at du kan slappe av og vite at du har en god avtale. Isle of Wight ferger opererer fra 4 ferge porter - East Cowes, Fishbourne, Ryde og Yarmouth. Du kan bestille en ferge til Isle of Wight fra England bruker 5 fergeruter - Lymington til Yarmouth, Portsmouth til Fishbourne, Portsmouth til Ryde, Southampton til East Cowes og Southsea til Ryde.

Isle of Wight Fergeselskaper

Ferger til Isle of Wight drives av 3 Fergeselskaper - HoverTravel, Red Funnel og Wightlink. Fordi det er 3 fergeforetak og 5 fergeruter, kan sammenligning av priser og tidspunkter være svært nyttig for å hjelpe deg med å få den beste prisen til beste tid for å passe dine planer. Bedrifter som HoverTravel, Red Funnel og Wightlink tilbyr uslåelige tjenester, og du vil føle at du er på ferie, det øyeblikket du går om bord. Å reise til Isle of Wight blir enkelt og problemfri. Start med å bestille din bestilling i dag, det er raskt og enkelt.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Portsmouth - Fishbourne
(Wightlink)
NOK1,014
  • Bestilt: Tuesday, September 15, 2020
  • Reis: Saturday, September 26, 2020 - Sunday, September 27, 2020
  • Bil + 4