Isle of Sark Shipping

Isle of Sark Shipping
Kart

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Bestill en Isle of Sark Shipping ferge med AFerry. Isle of Sark Shipping tilbyr et utvalg av raske og tradisjonelle fergetjenester i Kanaløyene. Selskapet er kjent for høy servicenivå, og en flåte av moderne, komfortable skip. AFerry har alltid gode tilbud på Isle of Sark Shipping, og lar deg sammenligne priser, tider og ruter for å hjelpe deg med å finne det beste seilet for deg. Bruk AFerry til raskt å sammenligne Isle of Sark Shipping ruter til og fra Guernsey og Sark.

Se nedenfor for siste Isle of Sark Shipping priser og fergetider.

Oversikt

Innsjekingsinformasjon

Alle bookingbekreftelser må bli byttet i en gyldig billett ved å ringe kontoret på Guernsey eller Sark senest 25 minutter før seilingstiden. Passasjerer bør ankomme stedet for avgang senest 15 minutter før planlagt seilingstid; fartøyet kan ikke boardes uten at passasjeren har en gyldig billett som er utstedt av selskapet.

Ruter:
Korteste kryssing:

Mest populære rute:

Spesialtilbud

Isle of Sark Shipping Ruter

    • Sammenlign og bestill Isle of Sark Shipping billetter til Guernsey og Sark med AFerry!
    • Sammenlign og bestill Isle of Sark Shipping billetter til Guernsey og Sark med AFerry!