Hook of Holland Ferjer

Kart

Hent pristilbud

Coronavirus ferge reiseråd

Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt er riktig etter vår beste kunnskap når vi har mottatt den samme informasjonen fra fergeleierne. Situasjonen endrer seg raskt, og vi vil prøve å holde nettstedet oppdatert så snart vi mottar oppdateringer fra fergeselskapene.

Hook of Holland Ruter

Bestill en ferge til Hook of Holland med AFerry. Ferger til Hook of Holland, i Holland, er tilgjengelige fra England. Du kan ta en ferge til Hook of Holland fra Harwich.

Hook of Holland Fergeselskaper

Ferger til og fra Hook of Holland drives av Stena Line. Når du søker etter en ferge til Hook of Holland, vil vi alltid vise en rekke ganger bare hvis det er billigere tidligere eller senere enn tiden du velger.

Hook of Holland ferger med Stena Line er kjent for sin komfort og høy servicenivå, og du vil føle at ferien din har begynt det øyeblikket du går om bord. Å reise til Hook of Holland blir enkelt og problemfri. Start med å bestille i dag, det er raskt og enkelt.

Finn ferger til Hook of Holland med AFerry. Vi tilbyr en gratis soketjeneste der du kan billige ferger til Hook of Holland.

Hook of Holland er en av våre mest populære ruter og seilinger går fort, så vi foreslår bestilling snart.

Siste priser

Rute Pris Fare Details
Harwich - Hook of Holland
(Stena Line)
NOK1,129
  • Bestilt: Thursday, August 20, 2020
  • Reis: Monday, September 14, 2020 (En vei)
  • Bil + 1

Spesialtilbud

  • Hook of Holland Ferjer
  • Hook of Holland Ferjer
  • Hook of Holland Ferjer

Hook of Holland Kart

Se kart

Havneadresse

Stena Line

Stationsweg 10, 3151 HS, The Netherlands